Kontakta oss

(si-contact-form=’1′)

28 thoughts on “Kontakta oss

 1. Hej, jag har köpt lägenhet 6112 tror jag den heter. Tänkte kolla om jag får byta låset på ytterdörren till ett elektroniskt lås av typ Yale Doorman? Jag har ett sånt på huset och skulle vilja flytta med det. Tacksam för ett snabbt svar.
  Mvh
  Nya grannen Micke

 2. Hej! vi har gemensamt låssystem för samtliga lägenheter i föreningen. Det är inte tillåtet att installera egna lås i våra lägenheter./ Brf

  mvh Mikael Thylebring/BRF Gläntan

 3. Hej!
  Vi bor i 63an (lgh 1001) längst ner.
  Vi tänkte kolla om vi skulle kunna få tillåtelse att bygga trädeck istället för våra stenplattor, innanför vårt staket? Och om vi skulle kunna få ta bort buskarna utanför vårt staket för att kunna göra en grind?

  Mvh
  Emma och Alexander

 4. Hej! enligt beslut på styrelsemöte 170614 beviljar styrelsen att godkänna ert förslag till altanbygge (enl bif ritning) dessutom beviljas ni att tillsätta en grind (beskrivet i er ansökan)i öppningen. Det färdiga bygget måste följa en standard (inkl design) motsvarande ert förslag. OBS! Inget får fästas i fasaden. Det är tillåtet att ta bort de buskar som finns utanför er uteplats (m a o de som tillhör er lägenhet)

  mvh Mikael Thylebring/Brf Gläntan

 5. Hej igen! Vad har ni för förslag att göra med fläkten. Har väntat på svar i snart en månad.
  Hälsningar Inga-Lill

 6. Hej!
  ni kan själva kontakta vår fastighetsservice Rentec (info@rentec.se) – de byter ej fungerande knappar etc

  mvh Mikael Thylebring/Styrelsen Brf Gläntan

 7. Hej
  Skulle någon från styrelsen kunna kontakta mig.
  Jag har mejlat Morgan men ej fått svar.

  Vänligen
  Edwin
  0790575731

 8. Hejsan! Vi bor i lgh 1001 på 61an.
  Vi flyttade in i augusti. Och det står fortfarande fel efternamn på tavlan bredvid hissen i trapphuset. Om det är våran uppgift att byta det, hur kommer man in i tavlan isåfall?

 9. Hej, skickade en fråga hit den 13:e december angående bostadsrättstillägg på hemförsäkringen. Frågan låg här länge och nu är frågan borttagen och inget svar på frågan har kommit. Hur är detta möjligt? Vad är svaret på frågan? Har föreningen tecknat bostadsrättstillägg eller ska vi göra detta själva? Önskar svar omgående då jag frågade för 2,5 månader sedan.
  //Mikael

 10. Hej,
  Jag är nyinflyttad och har några frågor angående bredbandsavtal. Hittar ingen mailadress till styrelsen så hoppas ni kan kontakta mig.
  med vänlig hälsning,
  Joacim Funckert
  0709793843
  joacimfunckert@gmail.com

 11. Hej!
  En fråga: Ingår fläkten i köket (spiskåpan) i husets ventilationssystem?

  MVH Susanne Lindberg

 12. Du får teckna ett eget avtal för bredband. Vi har analog TV via Com Hem det kan du uppgradera till digital TV hos dem.

  mvh Mikael Thylebring/Brf Gläntan

 13. Har du fått svar?
  Om inte – bostadsrättstillägg är tecknat gemensamt för samtliga BRF-innehavare via vår fastighetsförsäkring. Själva bostadsrättförsäkringen tecknar du själv.

  Mikael Thylebring/Brf Gläntan

 14. Åtgärdat? Det är inte ni som skall göra detta utan Rentec vår fastighetsservice. Ni kan själva kontakta dem via info@rentec.se och be dem åtgärda detta.

  Mikael Thylebring/Brf Gläntan

 15. Hej,
  Läser att fläktarna ska vara igång igen. I 57:an är det inte så. Köksfläkten är knappt något drag på när den är på och inget drag i när den är avstängd. Ventilationen i badrummet fungerar inte.

 16. Hej.
  Gällande det planerade strömavbrottet så utgår jag ifrån att det sker veckan efter midsommar då ingen information gått ut om att det ska ske imorgon (18 juni) ännu.

 17. Hejsan! Fläkten i hus 57 fungerar ej och har inte gjort det på flera dagar!
  18-06-17

 18. Ja, troligen blir strömavbrottet den 26/6 men det är inte helt säkert ännu – info kommer i god tid att anslås på våra portar
  mvh Mikael T /Styrelsen Brf Gläntan

 19. Ni kan starta om fläkten i Teknikrummet på nedervåningen – automatsäkringar (3st) märkta med siffran 2 – för säkringar nedåt en i taget – vänta en stund (30 sek) för sedan säkringarna en i taget uppåt för att aktivera dem igen. Fläkten bör då startas om.

  mvh Mikael T / Styrelsen Brf Gläntan

 20. Har svarat Ann-Maj Ahlgren hur ni kan starta om fläkten

  mvh Mikael T / Brf Gläntan

 21. Jag har fortfarande problem med fläkten i köket, ibland fungerar den och ibland inte. Fler som har liknande problem eller är det bara jag?
  /Susanne

 22. Hej!
  Vilka planer har styrelsen för att ventilationen ska fungera framöver? Rentec har ju avsagt sig ärendet och hänvisar till styrelsen.

 23. Rentec är påkopplade igen – som projektledare – de får ta in den hjälp som de behöver för att lösa problemet.
  mvh Mikael T /Styrelsen

 24. Hej! det gäller allmänt i 59:an. Styrelsen har givit vår fastighetsservice i uppdrag att lösa problemet.

  mvh Mikael T/ Styrelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>