Kontakta oss

(si-contact-form=’1′)

8 thoughts on “Kontakta oss

 1. Hej, jag har köpt lägenhet 6112 tror jag den heter. Tänkte kolla om jag får byta låset på ytterdörren till ett elektroniskt lås av typ Yale Doorman? Jag har ett sånt på huset och skulle vilja flytta med det. Tacksam för ett snabbt svar.
  Mvh
  Nya grannen Micke

 2. Hej! vi har gemensamt låssystem för samtliga lägenheter i föreningen. Det är inte tillåtet att installera egna lås i våra lägenheter./ Brf

  mvh Mikael Thylebring/BRF Gläntan

 3. Hej!
  Vi bor i 63an (lgh 1001) längst ner.
  Vi tänkte kolla om vi skulle kunna få tillåtelse att bygga trädeck istället för våra stenplattor, innanför vårt staket? Och om vi skulle kunna få ta bort buskarna utanför vårt staket för att kunna göra en grind?

  Mvh
  Emma och Alexander

 4. Hej! enligt beslut på styrelsemöte 170614 beviljar styrelsen att godkänna ert förslag till altanbygge (enl bif ritning) dessutom beviljas ni att tillsätta en grind (beskrivet i er ansökan)i öppningen. Det färdiga bygget måste följa en standard (inkl design) motsvarande ert förslag. OBS! Inget får fästas i fasaden. Det är tillåtet att ta bort de buskar som finns utanför er uteplats (m a o de som tillhör er lägenhet)

  mvh Mikael Thylebring/Brf Gläntan

 5. Hej igen! Vad har ni för förslag att göra med fläkten. Har väntat på svar i snart en månad.
  Hälsningar Inga-Lill

 6. Hej!
  ni kan själva kontakta vår fastighetsservice Rentec (info@rentec.se) – de byter ej fungerande knappar etc

  mvh Mikael Thylebring/Styrelsen Brf Gläntan

 7. Hej
  Skulle någon från styrelsen kunna kontakta mig.
  Jag har mejlat Morgan men ej fått svar.

  Vänligen
  Edwin
  0790575731

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>